Pages Navigation Menu

Sport in the City

Dan Petrescu îl laudă pe Ianis Hagi

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, l-a lăudat pe Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Tânărul a revenit la Viitorul Constanța, după ce a încercat, fără succes, să se impună la Fiorentina.

Dan Petrescu crede că experiența din Italia l-a schimbat în bine pe jucătorul Viitorului Constanța Antrenorul CFR Cluj a comentat și declarațiile lui Gheorghe Hagi, care, după meciul terminat la egalitate cu Astra Giurgiu, a declarat că regretă că a revenit în România și că dorește să plece din țară.

“Nu cred că o să plece. O să rămână cu Ianis până o să fie cel mai bun jucător din România şi poate după asta o să plece. Puteţi să-i întrebaţi pe cei din staff-ul meu ce le-am spus de Ianis Hagi. Am văzut câteva amicale şi am rămas impresionat de felul cum arată, fizic. Mi se pare că este o schimbare mare. Chiar dacă Gică e supărat, perioada asta în Italia l-a ajutat foarte mult. L-a maturizat, are forţă, are atitudine… Va fi un jucător important în campionatul românesc şi sunt convins că va fi un jucător important şi pentru naţionala României”, a spus Dan Petrescu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Comentarii

comentarii