Pages Navigation Menu

Sport in the City

Mai bune decât campioanele. Baschetbalistele Universității Cluj au învins Sepsi Sf. Gheorghe

Baschetbalistele Universității au obținut o victorie importantă campioanelor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Partida dintre cele două echipe s-a disputat la Cluj, iar Universitatea Cluj a reușit să câștige cu 77-68 (21-20, 22-14, 15-16, 19-18). Universitatea Cluj i-a administrat prima înfrângere din acest sezon campioanei și este în Top 5.

Coşghetera partidei a fost jucătoarea echipei oaspete, Tyaunna Marshall, cu 23 de puncte, urmată de Aida Kalusic cu 21 de puncte.

„Să ne înţelegem şi să fim foarte corecţi: Sepsi este cea mai puternică echipă şi eu o respect foarte mult, în special pentru faptul că a avut 15 victorii consecutive în campionatul intern. Noi am învins doar pentru că s-a simţit dorinţa foarte mare de a învinge a jucătoarelor mele. Asta nu înseamnă că echipa adversă nu rămâne, în continuare, cea mai puternică echipă din baschetul românesc. Noi, practic, doar din 2018 am început să jucăm în formulă completă. Mereu a lipsit cineva sau dacă nu a lipst, acel cineva venea doar cu puţine zile înainte de meci. Sunt foarte fericit că o să fim în această grupă, 1-5, şi vom lupta să ne clasăm pe un loc cât se poate de bun”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul Universității Cluj, pentru U-Cluj.ro.

 

Comentarii

comentarii