Pages Navigation Menu

Sport in the City

Handbal masculin: Universitatea Cluj, pregătită pentru meciul cu CNE Sighișoara

Handbaliștii Universității Cluj, antrenați de Ioan Ani-Senocico, sunt pregătiți pentru meciul din etapa a doua a returului Diviziei A, seria B, împotriva formației CNE Sighișoara. Partida va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” miercuri, 7 martie, de la ora 13:00.

 

Înaintea acestei partide, Universitatea Cluj ocupă locul trei în clasament cu 21 de puncte, iar CNE Sighișoara se află pe penultimul loc, 10, cu 6 puncte. Partida tur dintre cele două formații a fost câștigată cu scorul 44-27 (23-15) de clujeni.

 

„Primul meci pe teren propriu din 2018 e în compania echipei CNE Sighișoara, o echipă tânără de la care mă aștept să alerge foarte mult, dar eu cred că noi suntem pregătiți pe partea defensivă și sper să contracarăm viteza lor cu forța noastră din apărare. Acest meci nu cred ca va fi asa cum se asteaptă oamenii pentru că în tur am bătut la 17 goluri diferență. Nu cred că va fi la fel de ușor pentru că acum au un antrenor spaniol, care se ocupă de ei și toată lumea știe că școala spaniolă e altceva. Am încredere în băieți, sunt sănătoși și apți de joc. Am încredere că, așa cum au făcut de fiecare dată, vor face un meci foarte bun și o să ne adjudecăm cele trei puncte”, a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul handbaliștilor clujeni, pentru U-Cluj.ro.

 

Comentarii

comentarii