Pages Navigation Menu

Sport in the City

Handbaliștii Universității Cluj, înfrânți la Oradea

Handbaliștii Universității Cluj, antrenați de Ioan Ani Senocico, au cedat cu scorul 25-28 (10-14) meciul disputat pe terenul celor de la CSM Oradea. Partida s-a desfășurat la Arena „Antonio Alexe” și a contat pentru Divizia A, Seria B.

În urma acestui rezultat Universitatea Cluj a căzut de pe podium pe locul 4, cu 24 de puncte, iar bihorenii de la CSM Oradea se mențin lideri autoritari ai Seriei B în Divizia A, cu 14 victorii din tot atâtea partide disputate.

Următorul meci pentru echipa de handbal masculin ”U” Cluj este programat luni, 26 martie de la ora 13:00, când va primi în Sala Sporturilor „Horia Demian” vizita formației CS Universitar Politehnica Timișoara.

„Din păcate, am pierdut acest meci din cauza ratărilor atât pe faza de atac, cât și din cauza ineficienței portarilor. Am avut nu mai puțin de 20 de ratări, iar într-un meci cu Oradea acestea te costă. Oricum, vreau să felicit băieții pentru atitiudinea foarte bună din apărare, păcat că nu a funcționat și poarta”, a declarat tehnicianul „alb-negrilor”, Ioan Ani-Senocico, pentru U-Cluj.ro.

Comentarii

comentarii