Pages Navigation Menu

Sport in the City

Baschet masculin: U-BT a învins echipa BC SCM Timișoara

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj a obținut o victorie importantă împotriva BC SCM Timișoara. Meciul a fost echilibrat, iar clujenii au câștigat partida pentru că au știut să gestioneze mai bine momentele grele ale partidei.  Scorul final a fost de 98-89 (27-21, 22-25, 24-16, 25-27)

Cu ajutorul acestei victorii, U-BT Cluj a acumulat 43 de puncte și se menține la doar un punct în urma liderului la zi al Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSU Sibiu. Pentru echipa clujeană urmează meciul din 3 aprilie, cu BCMU Argeș Pitești.

 

”Un joc greu, ca toate meciurile din 1-6, toate aceste meciuri vor fi grele, sunt echipe bune, un campionat echilibrat. Tot timpul le-am spus băieților că trebuie să muncim pentru fiecare meci, să muncim la fiecare antrenament și să ne luptăm pentru victorii. Nimeni nu ne va oferi nimic pe tavă. Mă bucur că am reușit să învingem din nou Timișoara la o săptămână după precedentul meci cu ei, cred eu că de această dată am controlat mai clar, mai bine meciul, deși, din nou, am luat foarte multe puncte. Timișoara este o echipă foarte talentată, dar și noi i-am lăsat de multe ori să își facă jocul. Cred că am fost mai concentrați decât în repriza a doua a meciului cu Steaua, foarte slabă din punctul de vedere al intensității și concentrării, azi ne-am propus să nu ne pierdem concentrarea și am reușit”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvășan.

Comentarii

comentarii