Pages Navigation Menu

Sport in the City

Continuă telenovela Omrani. Jucătorul și-a recunoscut semnătura de pe contractul cu CFR, dar o expertiză grafologică spune contrariul

Telenovela al cărei erou negativ este atacantul CFR Cluj, Bilel Omrani, continuă. Atacantul francez, care a negat că ar fi semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj, și-a recunoscut semnătura de pe actele prezentate de reprezentantul clubului clujean, Bogdan Mara. Bilel Omrani nu știa că este vorba de noul contract, ci credea că îi este cerută recunoașterea semnăturii de pe înțelegerea inițială.

Bogdan Mara a afirmat că această recunoaștere s-a produs în fața reprezentanților Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai mult, el a declarat că, după prelungirea contractului, Bilel Omrani a fost plătit în conformitate cu noua înțelegere. Noul contract are 14 pagini, a fost încheiat în 3 exemplare, iar semnătura pe care a recunoscut-o Bilel Omrani apare pe fiecare pagină.

Însă, înainte ca Bilel Omrani să fie audiat, a apărut o expertiză grafologică, publicată de Gazeta Sporturilor, care arată că există diferențe între semnăturile care apar pe cele două contracte. În aceste condiții, reprezentanții comisiei de soluționar a litigiilor din cadrul Ligii. Decizia lor va putea fi atacată cu recurs.

Miza scandalului Omrani este legată de un potențial transfer al său la FCSB. Finanțatorul FCSB, condamnatul penal Becali George, zis Gigi, ar dori să îl transfere liber de contract pe atacantul campionilor. Conducerea CFR Cluj îi cere însă să plătească noua clauză de reziliere, în valoare de 2 milioane de euro.

 

Foto: Digi Sport

Comentarii

comentarii