Pages Navigation Menu

Sport in the City

Florescu a fost copilotul lui Marișca la Transilvania Rally

Cel mai important om al ardelenilor, George Florescu, a făcut o pregătire inedită înainte de disputa cu Gaz Metan Mediaș 2: și-a turat motoarele la maximum alături de campionul national la raliuri, Bogdan Marișca.

Fostul decar al naționalei George Florescu și-a făcut încălzirea alături de campionul național la raliuri Bogdan Marișca, pentru meciul care poate asigura echipei sale, Universitatea Cluj, matematic prezența în Liga a doua.

Marișca l-a avut copilot pe Florescu la shakedown-ul din cadrul Telekom Transilvania Rally powered by Ford.

”Pentru mine a fost foarte tare, am transpirat puțin, dar mi-a plăcut enorm. Mi-aș dori din suflet să repet această experiență. Chiar am vorbit cu Bogdan și vreau să merg și în curse mai lungi cu el. A fost ceva foarte intens și sper că am luat, cu această ocazie, viteză spre promovare”, a spus Florescu.

”Dacă nu reușesc să-l fac pe invitat să transpire, înseamnă că trebuie să mă las de meserie. N-a fost vorba de curaj la George, el e curajos pentru felul în care joacă și pentru pasiunea pe care o are. Îi urez baftă lui și colegilor pentru promovare. Chiar i-am promis că voi veni din nou la meciuri pe Cluj Arena, acolo unde am copilărit”, a spus Bogdan Marișca, de la Napoca Rally Team, campion național la raliuri.

Fostul decar al echipei naționale a României a mărturisit că senzațiile pe care le-a avut în mașina de curse alături de Marișca nu pot fi egalate de nimic altceva.

”Nu mi-au tremurat picioarele când am urcat în mașină, ci la final. Este incomparabil sentimentul de la fotbal cu cel de la raliuri. După un gol, chiar dacă e pentru națională, este foarte mare adrenalina, dar aici, la raliuri, este ceva în plus”, a spus Florescu.

Campionul de la Napoca Rally Team a explicat ce au în comun sportul-rege și cursele de mașini.

”Timpii de reacție trebuie să fie foarte rapizi, atât la fotbal, cât și la raliuri, altfel e de rău. Noi zburăm afară, iar ei iau gol. Bine, ei mai au o șansă să dea gol că meciul durează 90 de minute, la noi povestea e mai dificilă că nu poți da restart”, a spus Marișca.

Comentarii

comentarii