Pages Navigation Menu

Sport in the City

Război psihologic. Toate speranțele fecesebiștilor sunt în mâinile lui Hagi. Stoica Mihai speră ca Viitorul Constanța să încurce CFR

Lupta pentru titlul de campioană a României nu este purtată doar în teren, ci are loc și în plan psihologic. Persoanele cu cazier penal din fruntea FCSB încearcă să pună presiune pe Viitorul Constanța, cu speranța că echipa lui Gheorghe Hagi va câștiga în fața CFR. Tonul a fost dat de condamnatul penal Becali George, zis Gigi, iar un alt condamnat penal, Stoica Mihai, zis Meme, a continuat cu o serie de declarații publicate în Gazeta Sporturilor.

“Eu n-am spus niciodată că avem plusuri sau minusuri față de CFR. Haideți să așteptăm meciul de duminică seară și abia atunci vom discuta. Dacă vom pierde campionatul o vom face pentru că n-a fost disciplina pe care ne-o doream la echipă. Dacă Viitorul va juca așa cum a făcut-o cu noi sau cu Craiova, atunci meciul CFR-ului va fi foarte greu. Dacă noi nu vom câștiga meciul cu Astra cred că discutăm degeaba despre titlu”, a spus Stoica Mihai.

“Am fost distruși după meciul de la Iași. Acum nu mai avem nimic de pierdut. Speranțe sunt. Viitorul trebuie să joace pentru a ocupa locul 3. Viitorul, în situația în care pierde, poate ajunge și pe locul 5, un loc care nu-ți dă dreptul să participi în cupele europene. Pentru noi tragedia ar fi să nu ne calificăm în grupele unei competiții intercontinentale. E important să câștigi campionatul, dar mai important e să joci multe meciuri în cupele europene. Acolo sunt banii”, a continuat cel poreclit Meme.

Becali George a executat o pedeapsă privată de doi ani de închisoare, iar Stoica Mihai a stat după gratii 713 zile. Cei doi condamnați pot cere reabilitarea judecătorească și albirea cazierelor după trecerea unei perioade de patru ani după împlinirea termenului de detenție fixat prin hotărârea de condamnare.

 

Foto: Digi Sport

Comentarii

comentarii