Pages Navigation Menu

Sport in the City

ClujToday.ro: Naţionala de handbal masculin a României încearcă să se califice la CM, în Sala Sporturilor din Cluj

Naţionala de handbal masculin a României va încerca imposibilul pentru a se califica la Campionatul Mondial, în meciul de baraj contra Macedoniei. În partida care va avea loc la Cluj miercuri, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, handbaliştii români vor lupta până la capăt, deşi în meciul tur macedonenii au demonstrat o valoare mai mare, spune antrenorul Xavier Pascual Fuertes, citat de ClujToday.ro.

 

”Cred că meciul de la Skopje a arătat diferenţa care există în acest moment între cele două echipe. Intenţia noastră era să ne apropiem cât mai mult posibil, dar realitatea este cea care este. Rezultatul nu face decât să certifice diferenţa dintre cele două echipe”, a spus antrenorul echipei naţionalei.

În meciul tur, Macedonia a învins România cu scorul de 32 – 24. Reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal spun că, indiferent de rezultatul meciului de la Cluj, vor începe un proces de reconstrucţie al echipei naţionale şi vor încerca să sporească nivelul de coeziune, pentru a ridica nivelul jocului şi valoarea echipei, în ansamblul ei.

Comentarii

comentarii