Pages Navigation Menu

Sport in the City

Mario Camora, căpitanul CFR Cluj: ”Eu sunt clujean!”

Căpitanul campioanei României, Mario Camora, a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că dorește să își încheie cariera la CFR Cluj. Jucătorul de origine portugheză a declarat că se consideră clujean, mai ales că aici se află și familia sa.

Mario Camora a dezvăluit că a renunțat la un contract mult mai bun din punct de vedere financiar, care îi fusese oferit de Apoel Nicosia. Clubul cipriot i-a pus pe masă hârtiile de transfer în timp ce CFR Cluj se afla în cantonament, în Slovenia, însă Mario Camora a decis să continue la echipa sa de suflet, pentru că a avut încredere că CFR Cluj este capabilă să își revină după perioada grea de insolvență și să câștige din nou campionatul.

”Aici mă simt bine și împlinit. Aici îmi este familia, eu sunt clujean. Am renunțat la mulți bani ca să continuu la CFR. Uite, când eram în cantonament în Slovenia, am ratat un contract excelent la Apoel Nicosia, aveam foile la mine, mai trebuia doar să semnez. Și am zis că nu mă duc și vreau să rămân la CFR. Iar la Steaua n-avem cum merge, acolo n-aș fi fost eu”, a declarat căpitanul CFR Cluj.

 

Foto: Libertatea.ro

Comentarii

comentarii