FC Universitatea Cluj a atras un nou susținător: clinica Sante

Conducerea FC Universitatea Cluj continuă demersurile de atrage de noi parteneri lângă echipa care a promovat în Liga a II-a și care își dorește să serbeze centenarul înființării clubului în Liga I. Astfel, conducerea administrativă a clubului a reușit să își asigure sprijinul unei importante clinici de sănătate, după ce zilele trecute a atras și sprijinul echipei care organizează cel mai mare festival muzical din România, Untold.

 

”Clinica Sante este, începând cu sezonul 2018/2019, partener al FC Universitatea Cluj.

Parteneriatul este bazat pe atingerea unor obiective comune şi pe valorile pe care FC Universitatea Cluj şi Clinica Sante le împărtăşesc: tradiţie, performanţă, respect şi profesionalism.

Rețeaua națională de laboratoare de analize medicale, cu acoperire naţională şi cu şapte centre deschise în judeţul Cluj (trei în Cluj-Napoca şi câte unul în Floreşti, Turda, Gherla şi Dej), se implică în viaţa comunităţii clujene prin susţinerea FC Universitatea Cluj.

Parteneriatul urmăreşte susţinerea ambiţiilor sportive ale „Şepcilor roşii”, dar și promovarea educației și a unui stil de viață sănătos, vizând consolidarea prezenței brandului „Clinica Sante” prin exploatarea oportunităților oferite de asocierea cu brandul FC Universitatea Cluj”, potrivit site-ului oficial al clubului clujean.

Comentarii

comentarii