Pages Navigation Menu

Sport in the City

AutoExpert.ro: Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro, testat în România

”Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro – test în România! Am petrecut ore bune la volanul lui A7 50 TDI Quattro, și încă nu știu cum să-l cataloghez: sportiv de lux, sau limuzină sport? Rar mi-a fost dat să întâlnesc o mașină care să îmbine mai echilibrat cele două caracteristici”, scrie AutoExpert.ro.

”Ce rost are Audi A7 pe piață? Asta mă tot întreb de când am rezervat mașina pentru test. După doar câțiva kilometri petrecuți la volan, sportback-ul german mi s-a destăinuit: de ce ți-ai lua un A8, o Seria 7 sau un Clasa S, sfârșind prin a fi un simplu șofer de lux în propria mașină, când poți avea o bună parte din spațiul și confortul acestora, simțind simultan pe șira spinării fiorul senza-țiilor oferite de modelele coupe? De ce te-ai afișa cu un conformist sedan de lux, când silueta seducătoare sucește gâturi pe trotuare?

Ei bine, noul A7 Sportback se achită excepțional de toate aceste sarcini, oferind echilibrul perfect între sportivitate, lux și tehnologie, îmbrăcat într-un design seducător. Secretul stă în forme și proporții: capota și ampatamentul lungi, parbrizul curbat, desăvârșit de plafonul arcuit, plonjat – toate alunecă firesc prin fața ochilor. Dinamismul este întregit de roțile mari, cu jante pe 20 inci și de farurile LED Matrix (1.917 euro), ce încorporează semnalizarea dinamică, iar prezența unui singur stop cu 13 elemente luminoase pe întreaga lățime a mașinii adaugă acel strop de dramatism necesar unui aspect spectaculos”, scrie echipa site-ului specializat în industria auto.

 

Citiți mai mult AICI

Comentarii

comentarii