Pages Navigation Menu

Sport in the City

E oficial: Julio Baptista rămâne la CFR Cluj

Conducerea CFR Cluj dezminte zvonurile potrivit cărora fostul jucător al echipei Real Madrid, Julio Baptista, ar pleca de la Cluj. Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al clubului, membrii conducerii afirmă că Julio Baptista s-a integrat în echipă și că a devenit un model pentru jucătorii tineri.

 

Aceste precizări vin după ce presa din București a scris că Julio Baptista ar dori să plece. De asemenea, au apărut articole din surse neconfirmate care afirmă că jucătorul ar avea un salariu net anual de 600.000 de euro, iar această sumă ar fi stârnit tensiuni în vestiarul CFR.

 

Mai mult, Julio Baptista și-a continuat pregătirea, alături de ceilalți jucători ai CFR Cluj, sub comanda antrenorului Antonio Conceicao. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a confirmat că Antonio Conceicao este în continuare antrenorul clujenilor.

 

Alte articole, care nu citează nici o sursă oficială, afirmă că patronul CFR Cluj, Ioan Varga, ar fi anunțat că își retrage sprijinul financiar, nemulțumit de faptul că echipa nu s-a calificat în cupele Ligii Europa. Însă conducerea CFR Cluj afirmă că echipa își va păstra obiectivul de a câștiga titlul național, în ciuda perioadei dificile din punct de vedere sportiv pe care a traversat-o după eliminarea din competițiile europene. Iuliu Mureșan a declarat că la club lucrurile sunt normale și sub control.

Comentarii

comentarii