Pages Navigation Menu

Sport in the City

FC Universitatea Cluj: Laszlo Sepsi poate fi omul cheie pentru promovarea în Liga I

FC Universitatea Cluj a realizat un nou transfer al unui jucător important. Este vorba de Laszlo Sepsi, care s-a alăturat din 28 august echipei clujene și care poate fi omul-cheie în lupta pentru promovarea în Liga I. Laszlo Sepsi este un jucător polivalent, care poate evolua deopotrivă pe posturile de mijlocaș central și fundaș stânga. De asemenea, el este unul dintre cei mai experimentați jucători din actualul eșalon secund al fotbalului românesc.

 

Fostul jucător al celor de la Benfica Lisabona, Racing Santander sau Poli Timișoara, Laszlo Sepsi este cel de-al 11-lea jucător care semnează cu Universitatea Cluj în această vară.

Născut la Luduș, pe 7 iunie 1987, Laszlo Sepsi a debutat în fotbalul mare la Gaz Metan Mediaș, iar apoi a făcut pasul la Rennes, în Franța, adus de Ladislau Bölöni. Avea doar 18 ani. Ioan Ovidiu Sabău l-a “repatriat” la Gloria Bistrița, iar de acolo Laszlo Sepsi a făcut din nou pasul în fotbalul din Occident, jucând pentru Benfica Lisabona și Racing Santander. A revenit în România, la Poli Timișoara, iar apoi a mai bifat meciuri pentru ASA Târgu Mureș și CFR 1907. În ultimele două sezoane a jucat în 47 de partide pentru una dintre echipele de tradiție ale Germaniei, 1.FC Nürnberg. Pentru echipa națională a bifat 4 prezențe, potrivit site-ului oficial al echipei clujene.

Comentarii

comentarii