Pages Navigation Menu

Sport in the City

Răsturnare de situație: Iuliu Mureșan dezminte plecarea lui Conceicao. ”În Luxemburg s-a întâmplat ceva extrafotbalistic!”

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, dezminte plecarea antrenorului portughez Antonio Conceicao. Într-un interviu televizat, el a declarat că, mai degrabă, la CFR Cluj nu se va produce acum o schimbare de antrenor.

 

Însă Iuliu Mureșan a evitat să fie foarte ferm în această privință, astfel că încă există posibilitatea aducerii antrenorului spaniol Jose Maqueda, care, ieri, a fost la un pas să fie instalat pe banca tehnică a echipei campioane. Președintele CFR Cluj a dat de înțeles că, până la urmă, nici Daniel Stanciu nu va mai veni la club.

 

El a vorbit și despre umilința cu Dudelange. ”A fost ceva extrafotbalistic”, a spus Iuliu Mureșan, care a evitat să dea amănunte suplimentare despre cele petrecute în Luxemburg, despre care a spus că a afectat jucătorii și vestiarul. În altă ordine de idei, Iuliu Mureșan a spus că antrenamentul de joi după-amiază va fi condus de Antonio Conceicao.

 

Foto: ProSport.ro

Comentarii

comentarii