Pages Navigation Menu

Sport in the City

Sala Polivalentă din Cluj își schimbă numele

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va numi, de acum înainte, BT Arena, în baza parteneriatului dintre Banca Transilvania (BT) şi Primăria Cluj-Napoca.

 

BT este cel mai mare grup financiar din România, unul dintre cele mai puternice branduri româneşti (BIZ 2018) şi cel mai valoros brand bancar din țară (Brand Finance 2017). Implicarea băncii în viața comunității clujene înseamnă susținerea unor proiecte precum clubul de baschet U-BT,  FC Universitatea Cluj 1919, Eurobasket 2017, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică 2017, Napoca Rally Academy, BT Tennis Cup, Sports Festival, Crosul BT, Clujul Pedalează și altele, inclusiv festivaluri precum Electric Castle sau Untold.

Sala Polivalentă este un magnet pentru marile evenimente sportive și artistice din România. În doar patru ani, sala multifuncțională de 10.000 de locuri a găzduit manifestări sportive precum Eurobasket 2017, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică 2017, Campionatul European de Tenis de Masă – tineret și juniori 2018, meciuri de FedCup și Cupa Davis, partide ale naționalelor României de handbal și baschet, jocuri din campionat și din cupele europene ale echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania. Referitor la evenimentele artistice, în Sala Polivalentă au concertat Sting, Julio Iglesias, Jose Carreras, James Blunt, Eros Ramazzotti, Lara Fabian, Alphaville, Modern Talking, Dire Straits sau Smokie. Tot aici se desfășoară, an de an, zeci de show-uri ale festivalului Untold, târguri, evenimente corporate și conferințe. La începutul anului 2018, Sala Polivalentă a premiat spectatorul cu numărul 2.000.000 care i-a călcat pragul.

BT Arena este deținută de Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii

comentarii