Pages Navigation Menu

Sport in the City

Baschet masculin: U-BT, înfrântă în Israel în meciul cu Ness Ziona

Meciul de baschet masculin dintre Universitatea Banca Transilvania Cluj si Panathinaikos BC OPAP, duminica 23 septembrie 2018, la BT Arena din Cluj-Napoca. Meciul anului in baschetul din Romania! © FOTO: Ovidiu Sebezan / www.SportsFestival.com

Deținătoarea Supercupei României la baschet masculin, U-BT Cluj, a suferit o înfrângere în meciul disputat în deplasare, în Israel, împotriva echipei Ironi Ness Ziona. Partida a contat pentru cel de-al doilea tur preliminar al FIBA Europe Cup și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 91 – 78.

 

Baschetbaliștii israelieni și-au dominat adversarii români mai ales prin angajamentul lor fizic. Returul se va disputa peste o săptămână, la Cluj-Napoca.

 

”Un meci foarte fizic, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul lor din acest punct de vedere. O dovadă este faptul că ei au avut 39 de recuperări, iar noi am avut doar 24, e o diferență foarte mare… Multe dintre recuperările lor au fost ofensive, 14, au avut coșuri ușoare. La fel, am avut puține aruncări libere, nu poți să emiți pretenții când arunci doar de la distanță și nu ataci coșul ca să provoci faulturi. Sunt fericit pentru rezultat având în vedere modul în care am jucat, chiar nu am avut un meci bun astăzi, avem multe lucruri de corectat la care vom munci și vom fi mai pregătiți în retur. Bineînțeles că nu cedăm, calificarea este obiectivul nostru, trebuie să scoatem un rezultat cât mai bun acasă. Însă, până atunci, ne concentrăm pe meciul cu Pitești de sâmbătă”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pentru U-BT.ro.

Comentarii

comentarii