Care vor fi atribuțiile noului director sportiv al CFR Cluj

CFR Cluj are un nou director sportiv, Daniel Stanciu. Acesta a preluat o parte considerabilă a atribuțiilor executive efective la nivelul echipei de fotbal. Daniel Stanciu a explicat, într-un interviu TV, că obiectivul său va rămâne câștigarea campionatului. Noul director sportiv va superviza transferurile care vor fi realizate. Daniel Stanciu a adăugat că la CFR Cluj vor trebui ca de acum înainte să vină strict jucătorii care pot aduce un plus de valoare și că transferurile vor trebui pregătite cu câteva luni înainte de intersezon.

 

”Pentru mine este o onoare. CFR este echipa campioană, echipa care în ultimii 12 ani a câştigat patru titluri de campioană, patru Cupe, trei Supercupe şi echipa care este pe primul loc. Am foarte multe idei, dar depinde şi de context. Cu siguranţă voi face totul pentru ca CFR să arate mai bine şi din punct de vedere al imaginii, şi din punct de vedere sportiv. Obiectivul principal este câştigarea campionatului, iar celelalte lucruri le pot schimba doar împreună cu ceilalţi din cadrul clubului. Trebuie să recunosc că până acum s-au făcut în special lucruri foarte bune la CFR, în toţi aceşti ani”, a declarat Daniel Stanciu la Look TV.

 

”Conform organigramei clubului, directorul sportiv se subordonează Consiliului de Administraţie şi directorului general. Tot ce ţine de partea sportivă va trece prin mâna mea. Am un cuvânt important de spus. Propunerea mea a fost însă de a ne implica mai multe persoane. Este momentul ca CFR să nu mai transfere la număr şi să transfere valoric şi unde are nevoie. Aş vrea să revenim la politica din trecut, în ceea ce priveşte adusul de jucători atunci când vom avea nevoie, pentru că în momentul de faţă CFR nu are foarte multe posturi neacoperite, să aducem jucătorii cu mult înainte de începerea pregătirilor, ceea ce se obişnuia în anii trecuţi”, a adăugat Daniel Stanciu.

Comentarii

comentarii