Pages Navigation Menu

Sport in the City

Universitatea Cluj a umilit Dunărea Brăila

Universitatea Cluj se află pe locul 4 în Liga a II-a, după cea mai clară victorie de până acum. Clujenii au câștigat partida cu scorul de 6-1 partida cu Dunărea Brăila.

 

Goga a marcat singurul gol al primei reprize, cu o execuţie simplă, din careu, după “assist-ul” lui Marius Coman (11), dar avantajul s-a menţinut minim mai ales din cauza deciziilor discutabile luate de tuşierul Ştefan Dumitrache, care a oprit prematur alte câteva acţiuni bune ale “alb-negrilor”, potrivit FCUniversitateaCluj.ro.

Festivalul reuşitelor avea să vină în partea a doua. Ursu a majorat repede diferenţa (48), cu o finalizare printre picioarele lui Avram, în timp ce Goga i-a întors serviciul din startul partidei lui Marius Coman, iar atacantul transferat în această vară a înscris primul său gol în campionat pentru Universitatea (53). Tot Coman a comis, de această dată, un henţ în careu, însă Dur-Bozoancă a ghicit colţul şi a parat şutul anemic expediat de Calu de la punctul cu var (58), pentru ca în minutul 72 el să se revanşeze şi să realizeze “dubla” după o pasă în gura porţii a lui Gavra. Goga avea să fie co-autor şi la reuşita lui Ursu pentru 5-0 (79), iar finalul partidei a adus alte două goluri într-un interval de doar câteva secunde. Olandezul Van den Driest a trimis balonul sub transversală şi a redus din handicap (87), iar Greu a fost cel care a închis imediat tabela.

“Studenţii” au strâns, astfel, 23 de puncte şi au ajuns la şase meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

 

Comentarii

comentarii