Pages Navigation Menu

Sport in the City

Volei feminin: Universitatea Cluj vrea clasarea între primele 7 echipe

Echipa de volei feminin a Universității Cluj are ca obiectiv în acest an clasarea pe locurilor 5-7, după ce anul trecut voleibalistele clujence au terminat sezonul pe locul 8 în primul eșalon. Echipa clujeană are în lot doar românce, care vor încerca să țină pasul cu acele echipe în care evoluează și jucătoare aduse din străinătate. Clujencele își păstrează optimismul, chiar și după eșecul din deplasare din prima etapă, în care Universitatea Cluj a fost învinsă de UVT Agroland Timișoara cu scorul de 3-0.

Echipa de volei feminin a Universității Cluj încearcă în acest sezon un parcurs mai bun decât în sezonul precedent. Mult dintre echipele de prima ligă se confruntă cu probleme financiare, iar acest context ar putea fi unul favorabil pentru Universitatea Cluj, care încearcă să mizeze pe un lot omogen, după cum spune antrenoarea Luminița Trombițaș.

Lotul echipei clujene s-a întărit cu o jucătoare de valoare certă. Ariana Pîrvu spune că se bucură de privilegiul de a evolua în fața fanilor clujeni. Voleibalistele clujene își vor relua programul de pregătire de luni.

Comentarii

comentarii