Pages Navigation Menu

Sport in the City

Bogdan Lobonț va fi noul antrenor al Universității Cluj

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria echipei naționale a României, fostul portar Bogdan Lobonț, va prelua mandatul de antrenor principal al Universității Cluj. Practic, mandatul său va începe la 1 ianuarie 2019.

Până atunci, echipa clujeană va fi antrenată de Mircea Cojocaru, antrenor care a reușit să imprime un nou suflu echipei, după ce a revenit pe banca tehnică ca antrenor interimar, după demiterea lui Adrian Falub.

Bogdan Lobonț se află la prima sa experiență ca antrenor principal. Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi pus în practică un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Bogdan Lobonț ași-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, după ce a adunat 86 de meciuri la echipa națională a României. Până acum, el a jucat în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, în două rânduri, și AC Fiorentina.

Comentarii

comentarii