Pages Navigation Menu

Sport in the City

Patronul CFR Cluj refuză să mai dea bani echipei. Țucudean, aproape forțat să plece

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a anunțat că a făcut o ultimă plată către echipă. Este vorba de 500.000 de euro pentru a acoperi restanțele din sezonul trecut. Însă el refuză să mai dea bani clubului pe care îl patronează, care va fi nevoit să vândă jucători pentru a-și acoperi costurile.

 

Potrivit DigiSport, CFR Cluj va încasa 1,1 milioane de euro din drepturile de televizare a Ligii I și ar mai avea nevoie de încă 3 milioane de euro pentru a putea funcționa fără probleme. Acești bani ar urma să fie obținuți din vânzarea unora dintre cei mai buni jucători.

 

Staff-ul tehnic al echipei a făcut o listă cu cinci jucători care ar putea fi cedați de echipa clujeană, pentru a putea obține banii necesari. Primul este golgheterul la zi al Ligii I, George Țucudean. Presa sportivă a scris că echipa franceză Olympique Lyon ar fi interesată de serviciile atacantului român. Dacă el va fi vândut pe o sumă consistentă, CFR Cluj ar putea renunța la vânzarea celorlalți patru jucători puși pe lista de transferuri. Este vorba de Deac, Omrani, Djokovic și Arlauskis.

Comentarii

comentarii