Pages Navigation Menu

Sport in the City

Daniel Pârvulescu, transferat la FC Universitatea Cluj

Cel mai în formă jucător al Pandurilor din acest sezon, Daniel Nicolae Pârvulescu, a semnat cu Universitatea Cluj. Golgheterul echipei de pe locul 10 al ligii secunde, Pandurii Târgu Jiu, speră să joace cât mai curând.

Jucătorul Daniel Nicolae Pârvulescu, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre golgheterii ligii secunde, cu 12 reușite în prima parte a sezonului și a semnat un angajament valabil pentru următorii trei ani. Daniel Pârvulescu semnase inițial o înțelegere cu Universitatea Cluj pentru a fi transferat de la 1 iulie 2019.

Primul transfer efectuat în acest an, sub comanda lui Bogdan Lobonț, este fiul regretatului Daniel Prodan, Răzvan Prodan. Acesta joacă pe poziția de mijlocaș şi vine de la Farul Constanţa, acolo unde a fost împrumutat de Viitorul. Primul amical al Universităţii Cluj e programat sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13:00, pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv „Iuliu Haţieganu”, cu echipa de Liga 3 Sticla Arieşul Turda, iar două zile mai târziu va pleca în cantonamentul din Turcia.

Comentarii

comentarii