Primul antrenament al FC Universitatea Cluj. Au venit forțe proaspete pentru a încerca promovarea în Liga I

Lotul FC Universitatea Cluj s-a reunit azi, iar primul antrenament a fost efectuat în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi. Au lipsit motivat doi jucători: Sepsi și Kofi.

În schimb, au început pregătirea fizică 25 de fotbaliști. Pe lângă jucătorii care au dus greul anul trecut, au venit și forțe proaspete, cu ajutorul cărora FC Universitatea Cluj va încerca să obțină promovarea în Liga I chiar în anul în care clubul sărbătorește 100 de ani de la înființare.

Printre jucătorii veniți se numără și fiul regretatului fundaș al echipei naționale, Daniel Prodan. Răzvan Prodan este născut în anul 1999, a fost legitimat de Viitorul Constanța, însă a evoluat până acum pentru Farul Constanța, unde a fost împrumutat de echipa lui Gheorghe Hagi.

De asemenea, Norbert Janos a revenit la Universitatea Cluj, după o pauză de doi ani. Sub comanda lui Bogdan Lobonț a venit și Alexandru Roșca, de la Aerostar Bacău, precum și un jucător italian, aflat în probe. FC Universitatea Cluj l-a transferat și pe Daniel Pârvulescu, de la Pandurii Târgu-Jiu.

 

Foto: CJSport.ro

Comentarii

comentarii