Pages Navigation Menu

Sport in the City

Provizoratul total – Antrenorul interimar al CFR: Echipa are căpitan temporar!

Starea de provizorat de la CFR Cluj, creată demiterea antrenorului Antonio Conceicao, este subliniată de o declarație a antrenorului interimar al echipei, Alin Minteuan. Acesta a comentat, înaintea partidei cu CSMS Iași, situația creată prin înlocuirea lui Mario Camora din funcția de căpitan al echipei. Antrenorul interimar a precizat că echipa are un căpitan temporar, Ciprian Deac.

„Avem un nou căpitan temporar, Ciprian Deac, până se vor lămuri lucrurile. Când se iau decizii de genul acesta, oarecum negative, fiecare e afectat. Am stat de vorbă cu el, dar până la urmă e o bucată acolo de ceva pe braţ. Camora oricum e căpitan, indiferent dacă are banderola pe mână sau nu”, a spus Alin Minteuan. Declarația sa vine în contextul în care antrenorul Dan Petrescu este așteptat zilele următoare la Cluj, pentru a prelua din nou conducerea tehnică a echipei clujene.

 

Alin Minteuan a antrenat până acum CFR Cluj în 18 partide din sezonul 2010 – 2011. A obținut 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri, iar golaverajul echipei din perioada sa a fost de 24-24. A condus echipa și într-un meci de Liga Campionilor, 1-1 cu AS Roma.

Comentarii

comentarii