Baschet masculin: U-BT a pierdut în fața CSU Sibiu în derby-ul Ardealului

Echipa de baschet masculin U-BT a fost înfrântă de către CSU Sibiu. Meciul s-a încheiat cu un scor de 89-88, în favoarea oaspeților, potrivit ClujToday.ro.

Sibienii au condus în cea mai mare parte a jocului, iar clujenii au reuşit să se impună doar în ultimul sfert, lucru care, însă, nu a fost suficient pentru o victorie.

Echipa oaspeților a fost eficienta din punct de vedere ofensiv și a reusit să se impună în teren.

U-BT rămâne pe locul al doilea în Grupa Roșie din Liga Națională, cu 32 de puncte.

 

”Un meci aşa cum ne aşteptam, o luptă foarte intensă. Am jucat cu o echipă bună, îi felicit pentru victorie! Din păcate pentru noi, nu am reuşit să fim la înălţime pe toată durata meciului, am încercat să fac nişte schimbări şi s-a văzut asta în teren. În sfertul al doilea ne-au bătut 27-11, iar noi am avut două faulturi făcute, este inadmisibil, nu poţi câştiga un meci, darămite campionate, dacă nu eşti dispus la sacrificii pentru echipă şi să iei decizii în momente dificile. În repriza a doua am jucat mai bine în apărare, nu am mai lăsat acele coşuri uşoare, a fost un meci echilibrat pe final, au fost câteva libere ratate şi asta este”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvăşan.

Clujenii vor juca următorul meci, în deplasare, cu BCMU FC Argeș Pitești.

Comentarii

comentarii