Bogdan Lobonț: Vom încerca să câștigăm fiecare meci!

FC Universitatea Cluj trebuie să se concentreze doar pe parcursul propriu spre Liga I și nu pe ceea ce fac contracandidatele sale la promovare. Acesta este mesajul transmis de antrenorul principal al echipei clujene, Bogdan Lobonț, într-un interviu publicat de site-ul oficial al clubului, FCUniversitateaCluj.ro.

Bogdan Lobonț le-a transmis suporterilor că jucătorii clujeni vor încerca să câștige fiecare meci. FC Universitatea Cluj are drept obiectiv revenirea în Liga I, pentru a serba în primul eșalon fotbalistic un secol de la fondarea clubului.

”Nu le promit nimic. Tot ce le pot spune e că vom încerca să câștigăm fiecare meci, că vom da totul pentru victorie. Ei au fost mereu lângă echipă, sezonul acesta au însoțit-o la Constanța, Pitești, Târgoviște, merg peste tot după Universitatea. Pe de altă parte, vin constant câte 3.000-4.000 la meciurile de acasă, iar asta este o cifră foarte bună, pe care nu o vezi, cu mici excepții, nici la partidele din Liga I. Să nu uităm că au rămas lângă “U” și în Liga a IV-a. Voi credeți că alții făceau același lucru? Eu zic că nu. E extraordinar să ai în spate asemenea fani!”, a declarat Bogdan Lobonț

Comentarii

comentarii