Pages Navigation Menu

Sport in the City

Dan Petrescu a semnat pentru trei ani cu CFR Cluj – Ce rol va avea Alin Minteuan?

Noul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, a semnat o înțelegere valabilă pentru următoarele trei sezoane. El a revenit, astfel, la echipa cu care a câștigat anul trecut titlul de campioană a României. Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu echipa de liga a doua din China pe care a antrenat-o până acum.

 

Antrenorul de până acum al CFR Cluj, Alin Minteuan, va fi secundul lui Dan Petrescu. Mandatul de antrenor interimar al lui Alin Minteuan a arătat impecabil: el a obținut cinci victorii din cinci meciuri.

 

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formația campioană. Noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și multă baftă în Gruia!

Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier și un atac extrem de eficient, acestea au fost calitățile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern.

Secundul lui Dan Petrescu va fi un mare CFR-ist, un om extraordinar care a fost lângă echipă la bine și la greu, Alin Minteuan. Cei doi vor colabora pentru îndreplinirea obiectivelor noastre.

În sezonul 2017-2018, cu Dan Petrescu antrenor, echipa noastră a câștigat cel de-al 4-lea titlu de campioană din istorie și a avut un sezon de excepție, bifând 23 de victorii, 10 egaluri și doar 3 înfrângeri.

Sub comanda sa, CFR nu a suferit nicio înfrângere în play-off, performanţă reuşită în premieră în Liga 1 și a bifat 22 de partide fără gol primit în întreg sezonul, o cifră fantastică pentru campionatul României .

De asemenea, în sezonul 2017-2018, echipa noastră a terminat campionatul neînvinsă pe teren propriu, cu 13 victorii și cinci remize.

Bine ai revenit, Mister! Toată familia CFR va fi alături de tine și te va susține necondiționat!”, afirmă conducerea CFR Cluj, într-un comunicat de presă. Acesta vine la câteva zile după un alt comunicat de presă, în care conducerea CFR Cluj pretindea că nu negociază cu nici un antrenor și că Alin Minteuan va rămâne antrenor principal până la finalul sezonului.

Comentarii

comentarii