Pages Navigation Menu

Sport in the City

De ce nu a revenit încă Dan Petrescu la CFR Cluj – Ce spune Gabriel Balint

Deși fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, este așteptat să preia din nou destinele echipei clujene, el încă nu a revenit la clubul din Gruia. Un fost component al echipei naționale de fotbal, Gabriel Balint, a dezvăluit care sunt motivele care întârzie întoarcerea lui Dan Petrescu pe bvanca tehnică a echipei cu care a câștigat titlul anul trecut.

Concret, antrenorul ar fi cerut garanții referitoare la plata la timp a salariilor membrilor staff-ului, jucătorilor și primelor. Încă nu a primit aceste garanții din partea patronului Nelu Varga, astfel că încă nu și-a reziliat contractul cu echipa pe care o antrenează în China.

Jucătorii CFR Cluj încă nu și-au primit primele pentru câștigarea campionatului de anul trecut, iar din acest motiv au avut deja mai multe conflicte cu conducerea. Bugetul CFR Cluj a fost dezechilibrat de ratarea calificării în grupele competițiilor europene.

Mai întâi, CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, apoi și în cele ale Ligii Europa. Astfel, clubul a fost privat de banii care ar fi trebuit să fie oferiți de UEFA pentru participarea la aceste competiții.

Comentarii

comentarii