Șase handbaliste ale Universității Cluj, convocate la loturile naționale

Jocurile slabe ale echipei de handbal feminin a Univeristății Cluj nu au umbrit valoarea individuală a unor jucătoare. Șase dintre ele au fost convocate la loturile naționale.

Acestea se vor reuni în 17 martie 2019 în vederea pregătirii turneelor la care vor participa în perioada 21-24 martie. Astfel, la România A au fost convocate 19 handbaliste printre care se află și universitara Cristina Boian.

La lotul național România B au fost selecționate 16 jucătoare. Patru dintre ele sunt legitimate la echipa de handbal a CS ”U” Cluj: Alexandra Dindiligan, Andra Moroianu, Raluca Petruș și Laura Popa. Cele mai multe jucătoare din România au fost convocate la naționala de tineret, 20, iar printre ele se află și handbalista universitară Miruna Pica.

România A va participa în perioada 21-24 martie la Turneul Golden League din Franța, România B se va afla în perioada 22-24 martie la un turneu amical în Gdansk, Polonia, iar lotul național de tineret va participa la Trofeul Carpați în 22-24 martie, potrivit U-Cluj.ro.

Comentarii

comentarii