Pages Navigation Menu

Sport in the City

CFR Cluj pare să renunțe la ideea de a lupta pentru Cupa României

CFR Cluj va juca în această seară, de la ora 19.45, în returul semifinalelor Cupei României. Meciul va avea loc la Giurgiu, după ce, în tur, Astra s-a impus cu 1-3 în Gruia.

Informațiile publicate de presa sportivă din București arată că Dan Petrescu îi va menaja pe titularii echipei, pentru a-i avea apți de joc în campionat, acolo unde echipa clujeană este favorită la câștigarea unui nou titlu de campioană. Aceste informații sunt confirmate de declarațiile lui Dan Petrescu, după meciul tur, în care a afirmat că CFR Cluj păstrează doar 10 la sută șanse să se califice în finala Cupei.

Pentru a rămâne în cărți pentru calificare, CFR Cluj ar trebui să marcheze minim trei goluri în deplasarea de la Giurgiu, iar acest lucru s-a întâmplat extrem de rar în ultimii ani. Și în meciul tur din semifinala Cupei României, Dan Petrescu a folosit cu precădere rezervele CFR Cluj. Pe de altă parte, această înfruntare poate reprezenta o oportunitate pentru rezervele CFR Cluj de a demonstra că se ridică la valoarea titularilor.

Iată echipele probabile, potrivit Gazetei Sporturilor:

ASTRA: Lazar- Butean, Cestor, Crișan, Radunovici- Begue, Mrzljak, Romario, Gheorghe – Zoua, Alibec
Antrenor: Costel Enache
CFR CLUJ: Fernandez- Peteleu, Lang, Mureșan, Camora- Hoban, Males – Ioniță II, Moutinho, Costache- Bud
Antrenor: Dan Petrescu

Comentarii

comentarii