Pages Navigation Menu

Sport in the City

Criză la Universitatea Cluj: Suporterii îi cer demisia lui Bogdan Lobonț – Update: Mircea Cojocaru, numit director tehnic

Suporterii Universității Cluj îi cer demisia antrenorului Bogdan Lobonț. Acesta a intrat în dizgrația suporterilor după ce echipa clujeană a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni.

Suporterii se tem că Bogdan Lobonț va rata calificarea în Liga I în anul în care Universitatea Cluj împlinește 100 de ani de la fondare. Ei au scandat numele lui Mircea Cojocaru, antrenorul care a condus Universitatea Cluj la finalul turului, iar în mandatul său echipa a avut un parcurs impecabil.

În partida cu CS Mioveni, scorul a fost deschis de Rădescu în minutul 68. În minutul 80, portarul clujenilor, Dur-Bozoancă, a fost eliminat pentru fault în careu. În poarta clujenilor a intrat Florescu, pentru că Bogdan Lobonț epuizase toate schimbările. Florescu nu a reușit să îl împiedice pe Balint să majoreze avantajul oaspeților. Gavra a redus din diferență în prelungiri.

Update:

Mircea Cojocaru a fost numit director tehnic și va superviza activitatea antrenorilor Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi.

Comentarii

comentarii