Pages Navigation Menu

Sport in the City

George Țucudean a dezvăluit motivul pentru care s-a operat la inimă în Viena

Cel mai bun atacant al CFR Cluj, George Țucudean, a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să se opereze la inimă la Viena. Declarațiile sale vin după ce conducerea CFR Cluj a negat cu vehemență problemele medicale ale lui George Țucudean, la fel cum a mințit în legătură cu negocierile pentru readucerea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipe campioane.

”Ce am avut eu, au 80% din oameni. Am jucat cam patru luni cu extrasistole. Nu era periculos, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic. 

Profitând de această pauză, am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva și că poate să apară la oricine, oricând. Au apărut, dar nu se ştie cauza, poate pe fond de stres, o răceală, o infecţie. Cei de acolo mi-au spus că, fiind sportiv de performanţă, ar trebui să fac o ablaţie care mă va scoate din circuit cam o săptămână.

Erau doar bătăi în plus ale inimii, care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni așa. Dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul. Dacă eram om normal, mă trimiteau acasă şi îmi spuneau să stau liniştit. Fiind sportiv de performanţă, mi-au zis că merită să fac pentru că pot înnebuni”, a declarat George Țucudean, într-o conferință de presă.

Comentarii

comentarii