Pages Navigation Menu

Sport in the City

Cristian Dulca pregătește schimbări de structură la Universitatea Cluj

Noul antrenor al FC Universitatea Cluj, Cristian Dulca, a anunțat schimbări de structură în echipa alături de care va încerca să promoveze în Liga I. Cristian Dulca dorește să aducă jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel. De asemenea, la nivelul staff-ului tehnic, Cristi Dulca va fi ajutat de Mircea Cojocaru și de Cristian Pojar.

„Pentru mine e un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit că m-am reîntors acasă după şapte ani. Ultima dată am fost în Liga 1 într-o perioadă cu mari probleme, cu multe dificultăţi la echipă, dar acum e un club cu stabilitate şi pot lucra într-un mediu extraordinar. Universitatea Cluj trebuie să ajungă în Liga 1, pentru că acolo îi este locul. Vom avea un campionat mult mai dificil, pentru că s-au înscris în luptă pentru promovare vreo şase-şapte echipe, dar vom lupta şi vom lucra pentru acest proiect. Vor fi multe schimbări, şi la nivel de bancă tehnică şi la nivel de jucători. Încercăm să aducem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel, pentru că trebuie să ne pregătim de-acum pentru Liga 1, dar şi un preparator fizic”, a declarat Cristian Dulca.

Noul antrenor a mai stat pe banca tehnică a Universității Cluj în două rânduri. El a antrenat și Naționala U21, dar și echipei precum FC Vaslui, Jiul Petroșani sau Delta Tulcea.

În calitate de jucător, Cristian Dulca a acumulat șase selecții în echipa națională, alături de care a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din 1998. El a jucat și pentru echipe precum CFR Cluj, Rapid București, Pohang Steelers din Coreea de Sud sau Honved Budapesta din Ungaria.

Comentarii

comentarii