Pages Navigation Menu

Sport in the City

Fotbaliștii de la CFR Cluj, campioni și la golf cu piciorul

Antrenorul celor de la CFR Cluj , Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu piciorul.
Totul s-a precut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie.
Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare…activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf! Dar nu în varianta tradițională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din “arsenal” crosele și au executat folosindu-și picioarele  lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuțul orășel Windischgarsten.
N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările “Bursucului”, care nu și-a scăpat din ochi jucătorii.
Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărțit de boxa  portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul.
La finalul “întrecerii”, tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii l-au învins.
“Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieții mi-au luat fața, a trecut timpul meu… Îmi place să fac astfel de activități cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieți la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineața, n-am dormit deloc” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.
Ovidiu Hoban a lăudat inițiativa antrenorul său și a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar și atunci când este vorba de distractie.

Comentarii

comentarii