Pages Navigation Menu

Sport in the City

Simona Halep și Marius Copil joacă la Cluj

Zona stadionului Cluj Arena și a Sălii Polivalente a devenit un teritoriu rezervat celor care iubesc sportul și distracția. Sports Festival aduce la un loc sportivi faimoși precum Simona Halep, amatori care își încearcă abilitățile în echitație, tir cu arcul sau alte sporturi, dar și oameni care iubesc gastronomia sau muzica.

Parcul Central, în special zona unde se află Cluj Arena și Sala Polivalentă, a devenit locul perfect pentru cei care vor să facă sport sau să îi vadă pe sportivi faimoși. Sports Festival a strâns la un loc sute de oameni, care vor să se distreze.

Foarte mulți clujeni s-au adunat pe esplanada de lângă Cluj Arena și pe Aleea Stadionului, acolo unde a fost amenajată și o zonă gastronomică.

Cele mai așteptate evenimente sunt meciurile demonstrative susținute de vedete precum Simona Halep, Marius Copil, Daren Cahill, Flavia Penetta sau Fabio Fognini. Se vor întâlni cu fanii și Camelia Potec, Ciprian Marica, Marius Albu, Simona Amânar, Mihai Covaliu, Alexandru Dedu și alți oameni care au cunoscut gloria sportivă. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a lansat și proiectul Noua oră de sport, care își propune să stimuleze dragostea față de sport în rândurile copiilor și adolescenților.

Comentarii

comentarii