Universitatea Cluj, îngenuncheată de FC Hermannstadt

FC Universitatea Cluj a fost îngenuncheată pe Cluj Arena, în fața a peste 20.000 de suporteri, de FC Hermannstadt în primul meci din barajul pentru calificarea în Liga I. La finalul meciului, huliganii clujeni au provocat incidente care au dus la rănirea unui jandarm.

FC Universitatea Cluj a irosit cea mai mare parte a șanselor de a juca în sezonul viitor în Liga I. Sibienii au câștigat partida cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Petrescu în minutul 79 și de Tsomou în minutul 80.

În aceste împrejurări, în minutul 88, mai mulți suporteri ai Universității Cluj au intrat pe pista de atletism a Cluj Arena. După ce jandarmii i-au trimis în tribune pe aceștia, huliganii din galeria Universității au provocat incidente violente. Ei au aruncat un scaun rupt din tribune în capul unui jandarm. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Înfrângerea în fața FC Hermannstadt este cu atât mai dureroasă cu cât artizanii ei au fost doi oameni care au făcut carieră la CFR Cluj. Directorul executiv al FC Hermannstadt este Iuliu Mureșan, fostul președinte al CFR Cluj, iar antrenorul sibienilor, Vasile Miriuță, a stat pe banca tehnică a echipei din Gruia.

 

Foto: Viorel Nistor

Comentarii

comentarii