Pages Navigation Menu

Sport in the City

Alex Pop, autorul unuia dintre cele mai frumoase goluri din Liga a II-a

Unul dintre tinerii jucători ai FC Universitatea Cluj, Alex Pop, a marcat în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, unul dintre cele mai frumoase goluri din ultimii ani din Liga a II-a.

În meciul disputat la Târgu-Mureș, Alex Pop a recuperat balonul în jumătatea proprie, a urcat în viteză, l-a văzut pe Moga ieşit dintre buturi şi a tras ca la carte”, din apropierea liniei de la centrul terenului! Goalkeeper-ul oaspeţilor a încercat zadarnic să intervină, iar mingea a lovit transversala înainte să intre în plasă: 1-0 pentru “U”! Super-reuşita zilei a coincis, evident, cu momentul descătuşării pentru “Şepcile roşii”, iar Alex Pop s-a dovedit din nou decisiv, de această dată după un excelent assist” al lui Gavra (40).

Gorjenii au replicat o singură dată periculos, în debutul părţii secunde, când José Costa s-a întins şi a respins în corner, în timp ce lui Dorin Goga i-a revenit misiunea de a risipi devreme toate emoţiile, servit ideal de Rafa (56). S-a terminat 3-0, Universitatea a bifat primul succes din noua ediţie, iar sâmbătă, de la ora 15:30, va juca în Trivale” derby-ul cu FC Argeş.

Comentarii

comentarii