VIDEO Ciprian Deac: Putem trece de Celtic!

Clujenii sunt la două meciuri de play-off-ul Ligii Campionilor și doar scoțienii de la Celtic le mai stau în cale. Prima confruntare cu ei este miercuri, în Gruia, de la ora 21.00, returul, săptămâna viitoare, în deplasare.

După ce le-au eliminat pe Astana și Maccabi Tel Aviv, fotbaliștii lui Dan Petrescu sunt încărcați de optimism. Unul dintre cei mai experimentați jucători ai campioanei, Ciprian Deac, explică de ce el și coechipierii se gândesc că pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

” Nu mergem cu gândul că nu avem nici o șansă, ei sunt favoriți, dar nu mai avem nimic de pierdut, am început din turul 1, am ajuns în turul 3, sperăm să trecem de Celtic, să ajungem în play-off… Nu-i ușor să pleci din turul 1, să depășești echipe grele cum am făcut noi, dar am arătat că putem trece de oricine”, spune Ciprian Deac.

Mijlocașul de 33 de ani al echipei din Gruia și-a făcut calculele înainte de ”dubla” cu Celtic.

” Dacă vom face un meci bun, vom obține un rezultat pozitiv. Meciurile din cupele europene sunt diferite față de cele din campionat, așa că va fi un meci de care pe care. Noi avem stilul nostru, este important să ne facem jocul și să nu primim gol acasă, apoi vom vedea în Scoția ce va fi”, a mai spus Ciprian Deac.

Suporterii, plusul de care are nevoie campioana

Fotbalistul CFR-ului afirmă că publicul va juca un rol extrem de important în meciul de miercuri și îi cheamă pe fani în număr cât mai mare să-i susțină și să creeze o atmosferă ostilă scoțienilor.

”Mi-ar plăcea să jucăm cu un stadion plin, suporterii să pună presiune pe scoțieni, așa ar fi frumos… Va fi un meci deosebit, nu în fiecare an joci cu asemenea echipă, mi-ar plăcea ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion”, a adăugat fotbalistul clujean.

Comentarii

comentarii