Adrian Mutu ar accepta o ofertă de la Universitatea Cluj

Golgheterul de odinioară al echipei naționale de fotbal, Adrian Mutu, dorește să își continue activitatea de antrenor. El vrea să se întoarcă în fotbalul românesc, la finalul mandatului de tehnician în Emiratele Arabe Unite. Adrian Mutu nu ar refuza o ofertă de la Universitatea Cluj.

Adrian Mutu s-a îndrăgostit de profesia de antrenor. El a afirmat că, pentru el, este mult mai interesant să stea pe banca tehnică decât într-un birou de manager sau de președinte de club sau de federație.

Adrian Mutu și-ar dori să revină în fotbalul românesc, însă într-un proiect serios. La Cluj, el a declarat că nu ar refuza o ofertă de la Universitatea Cluj, echipă aflată în prezent în Liga a II-a.

Interesul lui Adrian Mutu pentru Cluj s-a trezit și în contextul în care el își va juca meciul de retragere pe ClujArena. Partida va avea loc în 13 iunie, între o reprezentativă a României formată din foștii colegi ai lui Adrian Mutu de la echipa națională și o selecționată internațională, formată din foști colegi ai lui Adrian Mutu de la fostele sale echipe de club.

Comentarii

comentarii