Baschet masculin: U-BT s-a calificat în grupele FIBA Europe Cup

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj va juca în grupele FIBA Europe Cup. Clujenii au reușit să câștige și meciul retur cu echipa Rahoveci din Kosovo (provincie separatistă din Serbia). 

U-BT a câștigat partida cu scorul de 91-47 (22-18, 20-8, 21-5, 19-16), obținut după ce clujenii au dominat și partida tur. Următorul meci al clujenilor va fi în deplasare, în Suedia, la Sodertalje, peste două săptămâni. Primul meci de acasă din grupele competiției europene va avea loc împotriva bulgarilor de la BK Balkan. În grupa FIBA Europe Cup mai joacă și echipa rusească Enisey Krasnoyarsk.

”Până la urmă e important că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de a fi în grupele FIBA Europe Cup. Vreau să felicit băieții pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Eram favoriți înaintea acestei duble, dar ei și-au făcut treaba la fiecare posesie. Mă bucur că am reușit să utilizez toată echipa. În ultimul sfert am jucat chiar cu patru jucători U23. Aș fi jucat chiar cu cinci, dar David Vida a fost eliminat. Pe de altă parte a evoluat bine și sper să continue tot așa. Este foarte simplu, începem campionatul luni și pornim la drum în FIBA Europe Cup. Trebuie să fim din ce în ce mai buni, să fim concentrați și să avem o chimie cât mai bună pe zi ce trece. Vreau să remarc parchetul, este unul foarte bun. Avem cea mai frumoasă sală din România, cel mai bun parchet și cele mai bune inele. Mă bucur că în sfârșit s-a achiziționat acest parchet. E benefic pentru toate sporturile de sală, băieții se simt mult mai bine pe el. Este una dintre cele mai bune suprafețe care există la ora actuală”, a declarat antrenorul principal al clujenilor, Mihai Silvășan, la finalul partidei cu echipa din Kosovo.

Foto: U-BT.ro

Comentarii

comentarii