Plushenko, de la sportiv de performanță, la showman de mare clasă

Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion mondial, va sosi în Cluj-Napoca, pe 7 decembrie, în cadrul evenimentului Kings On Ice.

Are la activ cincizeci de premii printre care: trei medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010). Este de patru ori câștigător al Competiției Grand Prix, de cinci ori campion european, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

Kings On Ice vine la Cluj-Napoca în  7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena). Cei 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, împreună cu celebrul patinator Evgeni Plushenko și renumitul violonist Edvin Marton vor oferi publicului un show de neuitat,promit organizatorii.

Cei interesați pot cumpăra bilete pentru Kings On Ice online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Alături de Evgeni Plushenko, invitații speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiți reprezentanți ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

Eveniment  organizat de Spotlights – Events Creator.

Comentarii

comentarii