Cosmin Contra și-a dat demisia – Dan Petrescu, pe lista FRF

Antrenorul echipei naționale de fotbal, Cosmin Contra, și-a dat demisia. El a anunțat acest lucru după înfrângerea rușinoasă suferită de România în meciul cu Spania, cu scorul de 5-0.

Decizia e de a nu mai continua la națională pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul, calificarea la Euro. În principiu voi merge la tragerea la sorți de vineri. Biletele erau cumpărate deja. Dar trebuie să vorbesc cu președintele Răzvan Burleanu.

Pe această cale vreau să-i mulțumesc lui Răzvan Burleanu pentru că mi-a dat șansa de a fi antrenorul naționalei. A fost o mândrie să fiu selecționerul României. Vreau să le cer iertare fanilor pentru că nu am putut să fac mai mult la echipa națională. Au fost și lucruri bune pe care le-am făcut. De exemplu, azi am avut mai mulți jucători de la U21 pe teren”, a spus Cosmin Contra.

În aceste condiții, oficialii Federației Române de Fotbal (FRF) au început să caute un nou antrenor, care să pregătească România pentru barajul care ar putea duce, totuși, echipa națională la Euro. Potrivit președintelui Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, pe lista de posibili selecționeri se află antrenorul Viitorului Constanța, Gheorghe Hagi, precum și antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu. Tehnicianul clujenilor a mai fost pe lista FRF și înainte de numirea lui Cosmin Contra, însă conducerea echipei campioane a refuzat să îl lase să plece. Atunci, CFR Cluj a propus ca Dan Petrescu să fie concomitent antrenorul echipei naționale și al CFR Cluj, însă această variantă a fost refuzată de FRF.

Comentarii

comentarii