FC Universitatea Cluj a smuls un punct pe terenul Turris Turnu Măgurele

FC Universitatea Cluj a obținut un punct în deplasare, pe terenul uneia dintre cele mai puternice formații din Liga a II-a, FC Turris Turnu Măgurele. Este vorba de o echipă care și-a câștigat renumele de ”noul Scornicești”, cu trimitere la echipa din localitatea natală a lui Nicolae Ceaușescu. Echipa din Turnu Măgurele este finanțată de fiul infractorului Dragnea Liviu, fost președinte al PSD și al Camerei Deputaților.

Fotbaliștii din Turnu Măgurele au deschis scorul încă din minutul 2, prin Voicu, ca urmare a unei greșeli comise de portarul clujean Dur-Bozoancă. Universitatea Cluj și-a revenit rapid și șoc și a depus toate eforturile pentru a obține egalarea. Clujenii au dominat categoric prima repriză, dar Pârvulescu și Goga au irosit ocazii prețioase. Cel care avea să egaleze a fost Gavra, în minutul 44.

Dur-Bozoancă și-a recuperat greșeala în repriza a doua, atunci când a respins un șut puternic al lui Turkovic. Clujenii au replicat prin Goga și Gavra, însă tabela a rămas neschinbată până la finalul partidei.

Astfel, Universitatea Cluj a reușit să strângă 22 de puncte și să urce pe poziția a 11-a, un loc onorabil raportat la începutul dezastruos al sezonului. Pentru clujeni, urmează două meciuri pe teren propriu, împotriva ASU Poli Timișoara și CSM Reșița.

Comentarii

comentarii