FCSB îl dă afară pe Cristian Manea

Algérie-Roumanie – 20140604 – Cristian Manea

Transferul fostului fundaș al CFR Cluj, Cristian Manea, la FCSB, pare să fi fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera tânărului jucător. El a fost chemat la discuții cu conducerea echipei bucureștene, care dorește să îi rezilieze contractul după Sărbători.

Cristian Manea este jucătorul echipei cipriote Apollon Limassol. El a ajuns la FCSB în această vară, sub formă de împrumut, după ce în cele două sezoane precedente evoluase pentru CFR Cluj, echipă alături de care a obținut două titluri de campion al României. La FCSB, Cristian Manea a evoluat doar în patru partide, asfel că a devenit rezerva lui Valentin Crețu. De aceea, FCSB nu are nici un interes să plătească cele două milioane de euro cerute de Apollon Limassol pentru un transfer definitiv al tânărului jucător.

În perioada în care evolua la CFR Cluj, Cristian Manea s-a impus și la echipa națională de fotbal. La Naționala de seniori, el a evoluat în 10 partide. De asemenea, tot ca jucător legitimat la CFR Cluj, Cristian Manea a evoluat în toate partidele susținute de Naționala U21 la Campionatul European de Tineret din această vară, organizat în Italia și San Marino.

Comentarii

comentarii