Oficial FRF: La CFR Cluj sunt puțini jucători care să joace pentru România!

După ce antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a exprimat dezamăgirea că nu a primit oferta de a antrena echipa națională după demisia lui Cosmin Contra, șeful Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a venit cu un răspuns uluitor. El a comparat CFR Cluj cu o multinațională și a afirmat că echipa campioană are puțini fotbaliști care să joace pentru România.

„La CFR, Dan Petrescu conduce o multinaţională, dar are puţini jucători care să joace pentru România. Este o echipă aleasă de el, formată de el, educată de el. La naţionala României e cu totul altceva.

Vin jucători din cu totul alte zone, poate lui Petrescu nu-i convine modul în care joacă, nu sunt potriviţi sistemului în care joacă , sunt mai multe detalii de luat în considerare, chiar dacă Dan este numărul 1 ca antrenor în România”, a declarat Mihai Stoichiță la DigiSport.

Declarațiile sale vin în contextul în care mai mulți jucători ai CFR Cluj, precum Mario Camora sau Juan Culio, au obținut cetățenia română și ar putea evolua oricând pentru echipa națională. Însă, cu toate că se numără printre cei mai buni jucători din Liga I, din cauza naționalismului unora dintre conducătorii FRF, acești cetățeni români nu au primit nici o convocare.

Comentarii

comentarii