Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj – Care sunt condițiile din noul contract

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a semnat prelungirea contractului cu echipa campioană. Noua înțelegere conține o serie de condiții care nu erau incluse în vechea înțelegere. 

Dan Petrescu a dezvăluit faptul că a primit oferte tentante în ultimele luni, care includeau un salariu considerabil mai mare decât cel pe care îl primește la Cluj. El, însă, a ales să continue la CFR Cluj, echipă unde are liniștea necesară pentru a face performanță.

Noul contract este valabil până în 2022. Una dintre condițiile care definesc noua înțelegere este introducerea unei clauze de reziliere. Astfel, dacă înainte de expirarea contractului, una dintre părți decide să îl rezilieze, ea va fi obligată să plătească celeilalte părți o sumă considerabilă de bani,

Dan Petrescu și-a asumat mai multe obiective. El dorește să obțină cu CFR Cluj un titlu de campion al României. De asemenea, el vrea să obțină, sezonul viitor, o nouă calificare în grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa, chiar dacă regulile impuse de UEFA îngreunează accesul echipelor românești în fazele superioare ale competițiilor europene. Însă, până atunci, Dan Petrescu speră într-un miracol în dubla cu FC Sevilla, echipă pe care o consideră a treia din punct de vedere valoric în Spania, după Real Madrid și FC Barcelona.

Comentarii

comentarii