Acord de colaborare între FC Universitatea Cluj și CS Universitatea Cluj

Clubul Sportiv Universitatea Cluj și FC Universitatea Cluj au semnat un acord de colaborare. Cele două cluburi își vor păstra fiecare identitatea sportivă, însă vor colabora pentru a-și mobiliza fanii, pentru a vine împreună bilete la competițiile sportive sau obiecte cu valoare de suvenir, dar și pentru a folosi împreună resurse precum spații pentru pregătirea fizică a sportivilor ori autocare pentru transportul echipelor.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este una dintre cele mai vechi structuri din țară. Clubul a luat ființă după Marea Unire, după reorganizarea universității din Cluj ca instituție de învățământ superior românesc. Regele Ferdinand I este considerat drept întemeietorul simbolic al clubului, din care, după Revoluție, s-a desprins echipa de fotbal. Acum, Clubul Sportiv Universitatea Cluj și FC Universitatea Cluj au creat un cadru oficial în care vor colabora, spune președintele clubului sportiv, Ovidiu Vasu.

Acest acord de colaborare reprezintă un pas normal, spune directorul sportiv al clubului de fotbal, Daniel Stanciu.

FC Universitatea Cluj mai are acorduri similare de colaborare cu clubul de baschet U-BT Cluj, cu echipa de fotbal feminin Olimpia Universitatea Cluj și cu clubul de fotbal al juniorilor, Luceafărul Universitatea Cluj.

Comentarii

comentarii