Baschetbaliștii U-BT Cluj, trimiși acasă

Întreruperea totală a competițiilor sportive din cauza pandemiei de coronavirus a dus la suspendarea pe termen nedeterminat a antrenamentelor deținătoarei Cupei României la baschet masculin, U-BT Cluj. Jucătorii, inclusiv cei străini, au plecat acasă.

Conducerea Federației Române de Baschet a anunțat că sunt interzise antrenamentele sportive colective pe durata stării de urgență, în timp ce Adunarea Generală Ordinară, programată pentru data de 14 aprilie 2020, a fost amânată.

​”Am avut un parcurs lung, cu o pregătire intensă și un număr mare de meciuri, atât în campionat, cât și în cupele europene. A sosit momentul să ne luăm la revedere. Este o atmosferă apăsătoare, dar considerăm că sănătatea este cea mai importantă. Le-am dat voie jucătorilor să plece acasă, sperăm să ajungă repede la familiile lor. Clubul nostru așteaptă deciziile oficiale care se vor lua în privința campionatului. Noi am muncit ca o familie și ne-am asigurat că jucătorii vor ajunge cu bine la familiile lor”, a spus directorul sportiv executiv al echipei clujene, Branko Cuic.

Comentarii

comentarii