Cum îl vede Burcă pe Dan Petrescu

Antrenorul momentului în România este Dan Petrescu. După ce a reușit o calificare istorică a CFR Cluj în semifinalele Ligii Europa, a reușit să mențină ritmul și în Liga I. CFR Cluj petrece pauza forțată de coronavirus pe primul loc și, dacă titlul va fi decernat la masa verde, va primi, din nou, medaliile de campioni.

Dan Petrescu a reușit să își mobilizeze la maximum elevii. Unul dintre ei, Andrei Burcă, a dezvăluit, pentru Gazeta Sporturilor, care este profilul profesional al antrenorului echipei clujene.

„Seriozitate, e foarte strict și perfecționist. Cuvântul perfecționist îl caracterizează cel mai bine. Datorită acestui lucru am reușit să avem acest parcurs în Europa și în campionat. Nu lasă nimic la voia întâmplării, antrenamentele sunt grele și sub presiune, la antrenament chiar și o pasă de 5 metri vrea să o dai bine. Să fii concentrat tot timpul, se vede pentru că și în meci suntem la fel. 

De-asta spun că partea mentală contează foarte mult, să poți face față și presiunii unui antrenament, la CFR Cluj este presiune și la antrenament. Dânsul este mereu cu ochii pe tine, nu trebuie să greșești nicio pasă dacă vrei să prinzi echipa. Acest lucru ne face pe toți să devenim mai buni și să fim la maxima noastră valoare, nu să ne relaxăm”, a spus Andrei Burcă. 

Comentarii

comentarii